Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
The Sims 3, cat mai aproape de viata reala

Adaugata Vineri , 27 Iulie 2012

In cea mai mare parte din ultimul deceniu, franciza The Sims a reusit sa mentina o prezenta permanenta in topul primelor 10 jocuri PC. Acest aspect se datoreaza faptului ca  pentru fiecare gamer hardcore care nu ia in serios The Sims, exista alt gamer care apreciaza si indrageste acesta serie de jocuri noi.

The Sims este descrisa ca fiind o casa de papusi virtuale, dar care simplifica lucrurile. Ca orice joc,  simuleaza o viata imaginara prin care jucatorii “scapa” de realitate. Al treilea capitol din aceasta serie, a venit cu schimbari indraznete si cu o recuperare a restantelor din seriile trecute, dar mai ales cu un potential neexploatat din aceasta lume.

The Sims 3 cat mai aproape de viata reala


Simulatorul de viata, The Sims 3, pastreaza ideea din jocurile precedente dar cu grafica updatata si personaje mai complexe. Controlezi unul sau mai multe personaje si privesti nerabdator intreaga lor existenta. Le sari in ajutor cand intampina probleme, le satisfaci nevoile cand isi doresc ceva. Practic tu te bucuri de interactiunea dintre ei, de comportamentul lor dupa ce ai setat trasaturile dorite la inceput. Iti creezi, astfel, o lume a ta exact asa cum ti-o doresti.

Personajele sunt evoluate atat fizic cat si moral iar setarile unui personaj pot dura foarte mult, in functie de obiectivele urmarite. Poti controla fiecare omulet pana la cel mai mic detaliu, pentru ca  setarile pot fi customizate si pe parcursul jocului, daca vrei asta.

Conform review-urilor jucatorilor, EA Sports ar putea imbunatati The Sims 3 prin cateva aspecte, cum ar fi: un numar mai mare de coafuri, dimensiunile sanilor la femei care sunt raportate la constructia fizica, obiecte mai putin retro si posibilitatea modificarii itemelor.

De la Sims 2, care exprima sistemul "Want and Fear", am trecut la"Wishes and Opportunities" si "Lifetime Wish" din The Sims 3 care a creat dependenta pentru multi dintre fanii acestui joc.


Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

GamesLine-caracterizare: un singur cuvant spune totul despre acest magazin on-line:extraordinar! Prompti,seriosi,livrare extr...

Scurtu Mirela, Bucuresti

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.