Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
PES 2013 Demo Download

Adaugata Miercuri , 19 Septembrie 2012

 

"Din placere pentru fotbal!", sub aceasta idee Konami a dezvoltat noul simulator fotbalistic. Pentru a avea inspiratie si succes anul acesta, creatorii si-au mutat birourile de editare in inima fotbalului, Londra.

Cu ce vrea sa ne cucereasca anul acesta PES 2013

- cu 20 de stadioane din campionatul Spaniei, toate licentiate (lucru unic in lumea simulatoarelor de fotbal) si cu echipe ca Real sau Barcelona.

- recunoscuta ca fiind o calitate permanenta, grafica nu aduce schimbari majore in PES 2013, avand deja un standard ridicat al detaliilor artistice. De apreciat este faptul ca acest joc ruleaza la rezolutie maxima pe aproape orice pc, fiind foarte bine optimizat.

 

- noul Master League contine 6507 jucatori, cea mai buna serie din generatia actuala iar Konami acorda o importanta deosebita articolelor sportive pentru fotbalisti.

 

- gameplay-ul evolueaza fata de editia de anul trecut astfel ca mingiile se indreapta catre poarta din orice pozitie si de la orice distanta.

 

- atat in faza de atac cat si in aparare, pasele si traiectoriile paselor au fost mult schimbate la fel ca si interventiile fundasilor, viteza suturilor dar si AI-ul arbitrilor. 

 

Se anunta un meci interesant intre Konami si Ea Sports anul acesta, iar rezultatul va fi stabilit de review-urile milioanelor de gameri din toata lumea. 

 

Incearca acum jocul, Download Demo PES 2013! Vezi toate versiunile disponibile pe GamesLine.ro.

 


Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Nu recomenad sa achizitionati inainte cu 1-2 saptamani de Craciun.Lipsa de comunicare,numar de telefon inchis pe timpul zilel...

Antochi Bianca

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.