Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
Imparte dreptatea in Medal of Honor Warfighter

Adaugata Joi , 30 August 2012 si actualizat pe 31 August 2012

Medal of Honor Warfighter te incalta cu cizme de razboinic pentru cele mai pregatite si calificate misiuni impotriva terorismului. Vei putea reprezenta scutul in apararea tarii favorite in Special Operations Forces pe campul de lupta din campania multiplayer. Cei mai buni luptatori din lume se pot razboi acum in competitia online.

 

 

Medal of Honor Warfighter se muta dincolo de granitele Afganistanului, in lupta globala impotriva terorii. Daca vei juca online, poti interpreta rolul lui Tier 1 Operator in fortele speciale din mai multe tari. Fa parte din echipe ca Special AirService Regiment (Australia), Kommando Spezialkrafte (Germania) sau Operational Mobile Reaction Group (Polonia) si vei trai adrenalina luptelor.

 

Misiunile sunt inspirate din fapte reale, trebuie sa fii curajos si sa-ti coordonezi oamenii pentru salvarea ostaticilor dintr-o fortareata din Filipine sau in asaltul asupra unui oras controlat de piratii de pe coastele Somaliei.

 

Actiunea se desfasoara in toate colturile lumii din Polonia pana in SUA. Acesta este punctul principal de la care au pornit dezvoltatorii, dar Warfighter impresioneaza si prin redarea realitatii prin efecte spectaculoase avand la baza motorul grafic Frostbite 2, atat in campania multiplayer cat si in componenta single player.

 

Cat de grozav este sa poti juca misiuni din Romania, Russia sau Polonia. Trebuie sa recunoastem, cei de la EA Games au reusit un storyline foarte atractiv pentru gamerii de pretutindeni.

 

Din categoria jocuri pc, Medal of Honor Warfighter este al 13-lea joc din seria Medal of Honor, dezvoltat de studioul californian Danger Close. Utilizatorii reprezentati in lumea jocului de Tier 1 "Preacher" sunt trimisi in lume sa gaseasca si sa imparta dreptatea.

 

Voi pentru onoarea carei tari veti lupta?

 

Articol scris de: Monica Dumitrescu


Ce spun ceilalti
Alex a scris acum 7 ani
sss
eu lupt pt onoarea mea sunt lupul singuratic :D:D:D:D:D l-am precomandat deja tac pac acum asteptam si black ops 2 sper ca veti aduce si dishonored e genial ca joc revenind la medal of honor daca va exista romania cu adevarat sa joc voi juca pt romania ,daca nu voi juca cu SUA
Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Gamesline.ro sunteti seriosi, de incredere si produsele ajung in termenul prestabilit Sunt foarte multumit si recomand.

Serban

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.