Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
Gaming-ul de calitate se completeaza cu Gaming Items originale

Adaugata Miercuri , 01 August 2012

Item-urile cu teme din jocuri sunt funny si creeaza valoare in jurul nostru prin prezenta. Fie ca vorbim de jucarii simbolice (marionete), articole si accesorii de  imbracaminte (tricouri, curele, genti, ceasuri, sepci), accesorii scolare (penare, seturi) sau de alte articole utile (set breakfast) pe care le putem gasi in magazinul de jocuri GamesLine.ro, ne referim la pasiune conturata prin calitate, durabilitate si aspect.

Accesoriile sunt foarte importante pentru un gamer adevarat. Item-urile, apartinand categoriei  jocuri noi, completeaza jocul si identitatea jucatorului. Un set complet de lucruri, pentru un joc care face inconjurul lumii se diferentiaza prin calitate si complexitate  cuprinzand elemente auxiliare originale si inovative, care definesc o legatura intre game si gamer.

Nu putem privi jocul doar ca pe o modalitate de a-ti petrece timpul liber, deoarece incet, incet acesta  a devenit parte integranta din viata noastra. Abilitatile unei persoane se dezvolta prin intermediul jocului, se dobandesc noi experiente, se dezvolta spiritul de observatie, memoria, atentia distributiva, spiritul creator, gandirea.
 

Gaming Items pe GamesLineUn aspect care nu poate fi uitat cand vorbim despre gaming se refera la relaxare. De ce o numim relaxare si nu invatare? Pentru ca facem ceea ce ne place si ne transformam actiunile intr-o sfera temporara de activitate cu tendinte individuale.

Pentru ca exista pasiune in jocul gamerilor, aceasta trebuie marcata si in viata de zi cu zi prin gaming items. Altfel spus aducem in campul nostru vizual obiecte care ne amintesc de o placere, de o pasiune. De cate ori scoatem cheile, ne uitam la un breloc din metal suflat cu argint din Assassin's Creed si imediat ne imaginam scena in care ai castigat lupta de aseara si starea ta de spirit tinde inclina imediat spre buna dispozitie si optimism.

De ce sa purtam aceste detalii pe lucrurile noastre? Simplu, din pasiune! Noi, gamerii, stim foarte bine ca este o premiera vanzarea acestor item-uri, cu teme din cele mai de succes jocuri, in Romania. Deseori am intalnit produse asemenatoare dar contrafacute, acum avem ocazia sa cumparam  produse originale, licente oficiale. Detaliile fac diferenta.

 


Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

sunt multumit de serviciile anterioare dar in momentul de fata ma vad in situatia de a renunta la serviciile d-voastra,datori...

Izvoran Dan, Bacau

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.