Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
FIFA 13 Demo

Adaugata Miercuri , 12 Septembrie 2012

Pasionatii de fotbal au motive reale de bucurie: EA Sports a publicat versiunea demonstrativa a noului FIFA 13.  Au acum posibilitatea sa descopere inovatiile din cel mai nou joc al seriei. 
 
Caracteristicile cheie pentru FIFA 13, sunt:
- 1st Touch Control: pasele sunt mai usor de controlat iar posibilitatile de castiga balonul s-au marit. Traiectoria mingii, suturile, gazonul si celelalte ingrediente ale jocului sunt foarte realiste.
 
- Complete Dribbling-ul este inspirat de Lionel Messi, care experimenteaza libertatea de a controla si creativitatea in atac.
 
- Attacking Intelligence este una din cele mai sofisticate realizate pana acum! Jucatorii au capacitatea de a analiza spatiul, de a anticipa actiunile adversarilor si de a valorifica portitele care sunt lasate libere in actiunea de atac.
 
 
- Prezenta motorului Player Impact revizuit este in masura sa prezinte o imagine cat mai realista a unui meci de fotbal,  prin schimbari care contureaza in mod real jocul corp la corp.
 
- Tactical Free-Kicks ne surpinde prin schimbarea rapida a jucatorului care va trage la poarta. Cand este pe pozitie defensiva, numarul de jucatori care sa stea in zid este decis de catre gamer.
 
Echipele trimise in teren de EA Sports in demo apartin celor mai invidiate cluburi din lume: AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmud, Juventus, Manchester City, toate pe stadionul celor de la Manchester City's Etihad Stadium.Un stadion viu, care se manifesta atunci cand se marcheaza, se acorda un fault sau se face o schimbare.
 
Detaliile cu privire la managerii care se plimba pe margine, rezervele antrenandu-se, cameramanii care pandesc cel mai bun unghi pentru a surprinde actiunea din teren sunt elementele care ofera incantare gamerilor.
 
FIFA 13 demo poate fi descarcat de pe GamersClub.ro.
Te rugam sa lasi un comentariu cu impresiile tale, poate fi foarte util si pentru ceilalti jucatori de FIFA sau lanseaza comanda.
 
Articol scris de: Dumitrescu Monica

Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Asistenta oferita pe toata perioada livrarii. Magazin prompt si corect. Nota 10

Alex Chihaia, Iasi

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.