Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
EuPlatesc.ro, siguranta in platile online prin card?

Adaugata Miercuri , 04 Aprilie 2012

 Anul trecut am sesizat un articol pe aceasta tema – subiectul era de interes pentru mine, colaboram deja cu EuroPayment Services. Zilele trecute, intr-un alt articol, se supunea dezbaterii acelasi EuPlatesc.ro.

Firesc, incertitudinea ma “impinge” sa solicit detalii suplimentare dlui Stefan Suceveanu, managerul firmei, care mi-a pus la dispozitie cateva elemente. Le expun aici, cu acordul dansului, concluzia ramane la latitudinea ta.
 
<<< Unii comercianti pun accent pe siguranta si predictibilitatea transferurilor sumelor incasate, altii doresc asigurarea riscului prin externalizarea gestionarii unui mediu considerat nesigur, un alt segment considera importanta asigurarea unui flux informational consistent si integrat cu structurile organizationale existente.
 
Pentru detinatorii de carduri bancare, increderea intr-un procesator de plati poate pleca de la aprecierea sigurantei procesarii informatiilor personale, confidentiale, fara ca acestea sa fie “reutilizate” in scopuri fraudulente.
Increderea intr-un procesator de plati este evaluata de fiecare participant, din diverse unghiuri, evaluare care se bazeaza pe elemente palpabile cum ar fi: certificari, tehnologie, referinte, brand, afiliere.
Am implementat o serie de elemente tangibile care sa creeze o relatie comerciala, bazata pe incredere.
 
In consecinta, EuPlatesc.ro este scanat zilnic de McAfee si lunar de TrustWave pentru determinarea vulnerabilitatilor sistemului informatic utilizat in procesarea platilor online. Pe baza rezultatelor, EuPlatesc.ro este certificat PCI-DSS din 2008. Aceasta certificare este impusa de VISA si MasterCard pentru procesarea platilor online si demonstreaza detinatorilor de carduri bancare, cat si comerciantilor, siguranta prelucrarii informatiilor confidentiale.

 Securizarea paginilor web, utilizate in colectarea informatiilor despre platitor, se face utilizand un certificat de ultima generatie pe 1024 biti – SSL-EV. Acest certificat, suplimentar fata de cel clasic care permite identificarea vizuala in browser a autenticitatii siteului accesat prin evidentierea cu fundal verde a adresei URL, certificatul SSL-EV utilizeaza o cheie de criptare mai lunga, ceea ce ingreuneaza si mai mult interceptarea si decodarea informatiilor transferate intre browser si situl de procesare peste Internet. In plus, detinatorul sitului poate fi mai usor de identificat prin afisarea langa URL a denumirii acestuia, denumire preluata si autentificata prin intermediul certificatului SSL-EV >>>
 
Punctul nostru de vedere: Colaboram din martie 2010 pentru GamesLine.ro si din iulie anul trecut pentru alt magazin iar istoricul relatiei ne indreptateste sa afirmam ca nu avem motive sa ne indoim de corectitudinea EuPlatesc.ro si de siguranta platilor online, prin card. Daca adaug si comunicatul de presa, din care am aflat ca RCS-RDS utilizeaza serviciile EuPlatesc.ro, putem sta linistiti.

Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Va multumesc ffffffff mult,l-am primit aseara si mi-a spus copilul ca e beton, are o grafica superba.

Eugen Boulean, Calarasi

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.