Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
Emotii pentru Gala Premiilor eCommerce 2012

Adaugata Vineri , 26 Octombrie 2012

GamesLine.ro este prezent pentru al treilea an consecutiv in cea mai importanta competitie din comertul online romanesc. In joc este trofeul GPeC, placheta pe care iti regasesti numele sub titulatura Romanian eCommerce Awards Gala si care iti aduce recunoasterea calitativa in mediul online.

 
Primii 2 ani au demonstrat ca, magazinul nostru este pregatit pentru a primi admiratia, respectul si premiile GPeC. 
 
Anul acesta 90 de magazine online se lupta pentru demonstrarea calitatii serviciilor oferite clientilor, respectand bunele practici in ecommerce.
 
Cum este ales cel mai bun magazin online? Prin criteriile de jurizare care reprezinta "cel mai bun si complet tutorial public romanesc despre cum sa-ti auditezi propriul site"(Dragos Dehelean, General Manager Selenis).
 

Sunt nu mai putin de 85 de criterii de jurizare special gandite pentru a afla punctele tari si punctele slabe ale unui magazin, precum si oportunitatile valorificate. Cei 15 jurati alaturi de "Voice of Customer" vor stabili punctajul care va determina topul final.

 

Magazin GamesLine.ro s-a bucurat de consultanta oferita de Liviu Taloi si Lavinia Biberi timp de 2 luni (iulie-august). Prin recomandarile lor, am devenit mai buni in ceea ce priveste experienta de cumparare de pe site-ul nostru. 
 
Acum, ca se apropie cea de-a VII-a editie a Galei Premiilor eCommerce, care se va desfasura marti, 30 octombrie 2012, emotiile echipei noastre se intensifica in asteptarea clasamentului. Asteptam rezultatele celui mai complex set de criterii de jurizare cu pumnii stransi.
 
Cei mai buni sa castige! 

 


Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Am comandat prin emag 2 hocuri in data de 25.2.2018 si acum este 7.2.2018 si tot nu au venit ,nici nu ma tin la curent cu com...

Bordas razvan

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.