Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
Deja-vu 2010? GamesLine.ro – locul 1 categoria IT&C GPeC 2011

Adaugata Miercuri , 04 Aprilie 2012

 Anul trecut, pe 2 septembrie, am avut placuta surpriza ca GamesLine.ro sa fie desemnat castigatorul locului I la categoria IT-C in cadrul GPeC 2010. Acest lucru ne-a impins sa participam si in 2011, chiar daca criteriile de jurizare au fost mult mai numeroase si mai dure fata de anii precedenti.

Dupa 8 luni de emotii, lectii si rapoarte de jurizare, a venit si ziua decisiva. Pe 22 noiembrie, GamesLine.ro a primit a doua oara titlul pentru cel mai bun magazin din categoria IT-C.
 


 

Multumim `profesorilor` Florinel Chis, Mihai Ghita, Daniel Toma, Cristian Mezei si Bogdan Manolea pentru rabdarea cu care ne-au sustinut cursurile `Academiei de E-commerce`, dar si lui Andrei Radu, `dirigintele` magazinelor din promotia 2011.

 Toate lectiile invatate nu ne-au ajutat doar la castigarea premiului, ci si la imbunatatirea magazinului si serviciilor noastre. Suntem multumiti ca am primit note si observatii foarte bune si din partea clientiilor. Chiar si cele critice au fost constructive.

 Ce a adus nou GPeC 2011 pentru GamesLine?

 Din dorinta de a oferi clientilor nostri tot ce este mai bun, ne-am hotarat sa profitam de lectiile primite in cadrul Galei si sa personalizam site-ul in functiie de criteriile GPeC si Trusted. Din 2012, GamesLine.ro va primi `hainute noi` sub forma unei platforme e-commerce optimizata si completa pentru a sprijini clientul in procesul de cumparare.

 Oare ce ne asteapta la GPeC 2012?

 

Produse Recomandate

Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Absolut geniali, rapizi, eficienti si foarte prietenosi, mai rar asemenea oameni si mai rar asemenea servicii. Va multumesc p...

Razvan Rusu, Bistrita

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2018. Toate drepturile rezervate.