Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
Castigatorul IT&C la GPeC 2012, pentru a 3-a oara consecutiv!

Adaugata Joi , 01 Noiembrie 2012 si actualizat pe 02 Noiembrie 2012

Gala Premiilor eCommerce 2012, editia a VII-a, care s-a desfasurat pe 30 octombrie, a adus in vitrina GamesLine.ro, pentru a treia oara consecutiv, trofeul GPeC, placheta care acorda meritul "Best Online Merchant Award for the IT&C Category".

 
In spatele acestui eveniment se afla Andrei Radu, organizatorul celui mai important eveniment de comert electronic din Romania care rasplateste anual, efortul si performantele magazinelor online si ale companiilor direct implicate in industrie.
 
In categoria IT&C, 20 de magazine si-au dorit sa fie numarul 1, dar juratii au decis, ca si in 2010 si 2011 ca prima pozitie sa fie ocupata de GamesLine.ro.
 
 
Am trecut cu brio peste cele 18 criterii de preselectie foarte riguroase impuse de organizatori si peste alte 85 de criterii de jurizare alaturi de "Voice of Customer". Cum? Prin perseverenta, seriozitate, promptitudine si cel mai important cu ajutorul pasiunii pentru ceea ce facem.
 
Ce inseamna asta pentru noi? O recunoastere in mediul comertului electronic, o lume in care detaliile fac diferenta. Am invatat, am schimbat, ne-am adaptat si am reusit! :) Pentru al 2-lea an consecutiv, GamesLine.ro a devenit magazin certificat Trusted.ro si pentru a treia oara este numarul 1 in categoria IT&C.
 
 
Managerul GamesLine.ro, Edi Tecsan, sintetizeaza in cateva cuvinte succesul nostru: "Faptul ca reusim sa ocupam primul loc cu un magazin care vinde jocuri originale, in conditiile in care criza a afectat bugetul gamerilor iar pirateria este in crestere, demonstreaza importanta acordata atributelor: calitate, eficienta, rapiditate".
 
Multumim tuturor pentru sustinere!

Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Magazin de incredere, produse de buna calitate, comunicare excelenta si livrare rapida! Recomand  tuturor GamesLine

Florin Ionescu, Bucuresti

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2020. Toate drepturile rezervate.