Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
Aventura viitorului - Call of Duty Black Ops 2

Adaugata Vineri , 09 Noiembrie 2012

Call of Duty Black Ops 2 propulseaza jucatorii intr-un viitor apropiat, Razboiul Rece al secolului 21, unde tehnologia si armele au creat o noua generatie de razboi.

 
Combinand elemente incredibile de grafica si gameplay, noul joc il aduce in prim-plan pe Frank Woods, protagonistul din jocul original Black Ops alaturi de misteriosul personaj negativ, Raul Mendez. 
 
 
Povestea reda scene de lupte din timpul Razboiului Rece, precum si flashback-uri din misiuni istorice in timp ce reprezentati unul dintre membri familiei Mason.
 
Un element nou si foarte interesant este introducerea atat in campania single player cat si in multiplayer a misiunilor neliniare de tip Strike Force, unde jucatorul are controlul asupra rolurilor interpretate pe campul de lupta, iar deciziile acestuia vor influenta desfasurarea actiunii din acel moment in continuare si implicit finalul. Pe langa asta Treyarch mai adauga si alte elemente de strategie.
 
 
Call of Duty Black Ops 2 multiplayer introduce o regandire Create-a-Class, introducand jucatorii prin intermediul noului sistem de alocare"pick-10", care permite combinarea a 10 item-uri, facand aproape orice posibil. Noul Score Streak system recompenseaza jucatorii care isi urmeaza obiectivele si isi ajuta echipa sa castige.
 
Optiunile League Play, CODcasting and Live Streaming reprezinta Call of Duty fun to watch, prin furnizarea instrumentelor care permit jucatorilor sa comenteze secvente difuzate din intreaga lume.
 
Dupa Assassin's Creed 3 si Guild Wars 2, Call of Duty Black Ops 2 este un alt titlu foarte asteptat in acest an, iar trailerele anunta un joc mai ambitios decat celelalte serii. 
 
Credeti ca va fi un succes?

Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Am cumparat ieri jocul. Echipa GamesLine a fost foarte prompta, ca de obicei, si de asemenea sunt foarte multumit de joc.

Tudor Stanilescu, Timisoara

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.