Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Categorii noutati

GamesLine-Store
Concursuri si Evenimente
Suport Tehnic
Games - News
How To
Top Jocuri
Premii e-Commerce

GamesLine pe Facebook
Aventura Guild Wars 2

Adaugata Luni , 27 August 2012 si actualizat pe 30 August 2012

Guild Wars 2 este indragit de cunoscatori pentru schimbarile majore ale graficii si characterelor. Sistemul de control si de miscare a fost si el modificat astfel incat functia "click to move" a fost inlaturata din joc, insa nu si utilizarea mouse-ului in totalitate.

 
 
ArenaNet a creat special pentru aceasta versiune "continente" subacvatice, aventura avand loc nu numai in mediul terestru. Se contureaza astfel o realitate 3D autentica in care jucatorul poate sari peste obiecte, poate inota si se poate scufunda in oceanele intesate de mistere. 
 
Cele cinci rase Asura, Char, Human, Norn si Sylvare incita spiritul de bravi aparatori ai Tyriei in fata dragonilor. Inteligenta alaturi de cele cinci rase dezvolta noi profesii foarte interesante in Guild Wars 2: Elementalist, Warrior, Ranger, Necromancer, Guardian, Thief, Engineer si Mesmer. Fiecare profesie te incanta cu particularitatile sale incepand de la tipul de armură pana la abilitatile de care dau dovada in lupta.
 
Un lucru foarte interesant este ca fiecare personaj in parte poate fi modificat si personalizat pana la cele mai mici detalii, pornind de la vestimentatie si ajungand  chiar pana la forma nasului si culoarea ochilor. 
 
Dezamagitor este faptul ca ArenaNet a reusit sa imbunatateasca jocul simtitor fata de versiunea anterioara, dar nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor prin nivelul calitativ al serverelor. A reusit sa creeze un joc diferit fata de celelalte MMORPG-uri si multi fani nemultumiti prin vestitul head-start de 3 zile. 
 
Lansarea Guild Wars 2 s-a jucat cu nervii jucatorilor care asteptau nerabdatori heard-startul pentru a exploata rasele si profesiile oferite de Tyria. Se pare ca ArenaNet a fost luata prin surprindere de numarul gamerilor care au asaltat servele Guild Wars 2, la putin timp dupa ce s-a dat startul aventurii.
 
A meritat asteptarea?
 
Articol scris de: Monica Dumitrescu

Spune-ti parerea
Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre articol

Titlu review


Cod securitate*


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0378.119.919

 

 

Ce spun clientii

Promtitudine, seriozitate, servicii impecabile, personal capabil.Cel mai bun magazin de jocuri din Romania!

antonio

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2019. Toate drepturile rezervate.